Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران  به نقل از روابط عمومی پایگاه دوم شکاری شهید فکوری تبریز، علت این سانحه در دست بررسی است.

این هواپیمای جنگی در داخل سالن ورزشی شهید علیپور واقع در بلوار منجم سقوط کرده است.

خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی هویت این هواپیما را متعلق به پایگاه دوم شکاری شهید فکوری تبریز گزارش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این هواپیما F5  آموزشی صبح امروز دوشنبه، 2 اسفندماه، در مقابل فرهنگسرای الغدیر تبریز سقوط کرد.

مسئول روابط عمومی پایگاه دوم شکاری تبریز در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تایید این خبر اظهار کرد: یک فروند هواپیمای جنگنده از نوع اف ۵ دقایقی قبل در داخل شهر تبریز و نزدیکی فرودگاه بین المللی این شهر سقوط کرد.

وی ادامه داد: این هواپیما که دقایقی قبل در فراز آسمان  تبریز پرواز می کرد، در یکی از محلات شمالغرب این شهر، حوالی خیابان انقلاب (۴۲ متری) و فرهنگسرای الغدیر (کشتارگاه قدیمی تبریز سقوط کرده و فعلا در محل حادثه در حال بررسی سایر موارد هستیم.

 

هواپیما به دیواره یک مدرسه برخورد کرده است


مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر تبریز  گفته است که هواپیما به دیواره یک مدرسه برخورد کرده است که خوشبختانه مدرسه تعطیل بود. دو نیروی هوانیروز و یک هم‌وطن در اتومبیل شخصی خود از فوتی‌ها هستند.

هنرور؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی می‌گوید: خلبان با تبحر و شجاعت از برخورد با اماکن مسکونی و ایجاد تلفات کثیر جلوگیری کرده است.  اطفاء حریق صورت گرفته و نیروهای امدادی در محل حضور دارند. وضعیت خلبان ها نیز در دست بررسی است.


 جانفشانی شهید خلبان به هدایت هواپیما به مناطق خالی از سکنه


دقایقی بعد نیز امیر سرتیپ دوم خلبان رضا یوسفی؛ فرمانده پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز در همین زمینه با تسلیت شهادت دو خلبان این هواپیما که در ماموریت آموزشی بودند، گفت: با توجه به اشکال فنی ایجاد شده در هواپیما، خلبان با جانفشانی و هدایت هواپیما به منطقه خالی از سکنه، از وقوع فاجعه بزرگ جلوگیری کرد.

خلبان احتمالا به دلیل اینکه هواپیما در منطقه مسکونی درحال سقوط بوده ایجکت نکرده است و جان خود را فدا کرده است.


اسامی شهیدان  حادثه سقوط هواپیما



سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی  اسامی خلبانان شهید را سرهنگ دوم صادق فلاحی و سروان علیرضا حنیفه زاد اعلام کرد.

روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن تسلیت شهادت خلبانان جت آموزشی اف ۵ و یکی از هموطنان اعلام کرد که علت سانحه توسط تیم‌های بررسی سانحه پایگاه شهید فکوری و ستاد نیروی هوایی ارتش در دست بررسی است.

 

به گزارش صدای ایران متاسفانه در این حادثه یک نفر از همشهریان جان خود را از دست داد و وضعیت خلبانان هواپیما نیز در دست بررسی است.


 
 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دست بررسی شهید فکوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 
فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.

به گزارش فرارو، کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.

سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.

فرانک کندال در این باره گفت: ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی] واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.

ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.

کندال اضافه کرد: ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آن‌ها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آن‌ها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آن‌ها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آن‌ها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آن‌ها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.

کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند.

دیگر خبرها

  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» به نمایشگاه می‌رسد
  • اولین تصاویر از سقوط هواپیمای فوکر ۵۰ در کومور
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی